Ahad, 30 Jun 2013

Suprise Utk Hubby


 Assalamualaikum


Sempena Ulang Bulan kami yang ke 5bulan... haha.. nampak tak kepoyoan di situ.. hehe.. aku teringin nak bagi sesuatu untuk My Hubby..  My Hubby dah penah bagi baju kapel, dan sekotak ehem2.. so.. aku plak nak bagi My Hubby baju Kapel lah.. hehe

Aku : Abang, adik nak pi Jusco jap ek.. nak cari barang..

Abang : yeahh...beli biskut letak dalam bilik... xde r nanti mengadu lapo je..

Aku : baikk Hubby..



Petang tu, aku pi Jusco Bukit Indah.. jalan-jalan  cuci mata.. oopss... cuci mata tengok baju banyak yang naissss... hehe.. naisss kalau my Hubby yang pakai ni... alolo..

Mula-mula pi brandoutlet.. adoyai dah ramai sangat yang kerumun kat longgokan baju-baju kat situ.. aku keluo pi PADINI.. PADINI plak style macam orang-orang nak pi opis.. xseswaiii...

Aku naik tingkat dua.. ternampak F.O.S... kat situ banyak gile baju tshirt round neck dan kameja.. alorhh nak beli semua boleh tak, nak bagi my hubby.. tapi bila tengok bajet.. aku belilah baju ni.. simple.. tapi naissss.. eye catching dan mesti semua orang tenung BF aku bila nak baca tulisan ni.. hehee



ce try baca.. pastu tulis kat komen apa yang korang baca.. hehe



aku balut kemas2 hadiah tu.. aku letakkan skali baju tido aku yang berbau masham.. biar My Hubby pening xleh nak tido malam r dia pasni.. lalalaa..


pastu beratur kat pejabat pos.. hantar ke My Hubby melalui pos laju...



Abang : thanx sayang.. 

Aku : hehe.. baju adik tu utk abang buat tido.. baju satu lagi tu.. baju kapel kita.. Selamat Ulang Bulan hubby.. i love u so much :D


11 ulasan:

  1. Balasan
    1. alolo.. meh sini nyorok kat bawah ketiak honey.. lalala

      Padam
    2. bluerkkkk.. ketiak masam...
      *tapi semakin mndekati ketiak itu..hehe

      Padam
    3. masham2 hangit kan.. hihi...

      Padam
  2. assalamulaikum wing angel mesti my hubby suprise apabila menerima pakage .buka -buka satu baju kapel dan satu untuk tido .bila tido pakai baju tu teringat kan wing angel he he .sepatutnya sembur sedikit minyak wangi wing angel lagi lah dier teringat he he .ah sweet my hantar present kat bf wing angel .apa -apa the thought of it, akan dier kenang sampai bila -bila .mahal atau murah tak menjadi penting tapi ingatan tu lebih berharga ,di sudahi kalam dengan assalamulaikum ,

    BalasPadam
  3. opss selamat ulang tahun u two wing angle dan mr hubby dari acu he he semoga berpanjang sampai kehujung nyawa tau ,

    BalasPadam
  4. nampak mr hubby tak akan basuh baju wing angel yang hantar tu bau masam tu he he

    BalasPadam