Rabu, 25 Februari 2015

Tergeliat Lidah



Assalamualaikum,

Pagi tadi masa ondaway nak pi keja, aku bukak channel HotFM. Masa tu si fara fauzana tengah main tounge twister dengan Ag dan Fizie. Ayatnye berbunyi begini.

"KAKAKKU KATA KAKIKU KAKU KU KIKIS KIKIS KUKU KAKIKU"

sambil-sambil drive, aku pun cuba lah buat tounge twister ni, tergeliat lidah, dah macam orang kelainan upaya dah aku rasa. pastu dengaq ada sorang caller ni perempuan, Dia try buat, perghhhh jadi siot. siap buat 3set lagi. salute ar dengan pemanggil tu. hebat.

11.00am

member aku wassapkan picture ni


dia cakap fara buat contest dekat IG. wah siap suruh aku cuba kalo bran. persoalannya memang tak bran lah kan, nak kene buat bideo bagai.. motif sangat.

but then, aku try gak record audio then wassap kat hubby..

aku : hubby.. (antaq voice note)

Hubby : (voice note) hakhakhak

Aku : haahahahaha, kojaqqqqq,kenakan bf sendiri!!!

Hubby : tu lagi best,hehehe, sbb itew sayang lah, hiburkan hati bobot

Aku : hehe, muahhhh, thanx sayang, mana tau bobot susah hati?


voice note yang die bagi comel lah.. bukannye tounge twister yang fara buat tu.. dia buat tounge twister sendiri. My hubby ni full of suprise. kita bagi benda lain, dia kona benda yang sama tapi cara dia...

kreatif dan inovatif.. heheh. gua sayang lu piyot hehe.. sayang sungguhnya..

18 ulasan:

  1. Jeles pulak hati kama tatkala melihat kemanisan dua insan ini. Hahaha. :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Berdendang-dendang padi huma, bedendang dalam tampian..hakhakhak..bf kita yang manis..dye manis sgt sampai kene jaga2 dari semut tau.semut pon berebut2 nak die.haha.gurau ja bro..

      Padam
  2. Balasan
    1. hehe tapi creative.. kan sayang..muahhh...love u

      Padam
    2. Gedik la awak nie ...kehkeh ..

      Padam
    3. Hahaha..itew gedik tp bf itew sewit tau numan...trust me.gitu

      Padam
  3. Balasan
    1. Aip.org demam kene jaga diri.. Nnti xmampu handle kecomelan 200% ni.hehe

      Padam
  4. Bila datang sini automatik rasa forever alone......
    Oh my.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oit oit.. xmo lah rasa camtu.. kiteowg biasa2 je.. jangan lah sampai xdtg sini lagi :(

      Padam
  5. <--- cemburu tengok korang bermadu asmara..

    ekekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha..kita pon cemburu awak.hakhakhak tetiber.. thanx sudi komen

      Padam
  6. Huhuhu.. Ni dah romantik level max ni.. Aku pn jeles tahap max jgk!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhu.kami biasa2 jer.. xmo jeles2..hehe

      Padam
  7. wehh..seriuss nak dengaarr.. hakhakhak

    yang peliknya kenapa aku jeles dengan korang ni?? grrrrr

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha..rahsia2..hehehe..

      Xmo lah jeles2..:D

      Padam
    2. Eleehh.. kedekuutt.. curik laki dia kangg... hohooo =p

      Padam
    3. Hahahaha.berani nk curik piyot?? 3:)

      Padam