Selasa, 14 April 2015

Mesej Rindu

Assalamualaikum.

aigooo.. penatnya team building sampai seminggu. tapi yang bestnye dapat tengok abang askar kat kem tu. hari-hari mengadap muka pakcik dan makcik2 yang dah lanjut usia bosan gak uolss.. haha. askar yang jaga untuk team building kali ni ialah tentera udara. Mak aih, kerek siak. tak bertegur pun dengan kiteorang yang ada kat sini. Takpe2 sabau. asalkan makanan seminggu ni diorang sponsor.. aku telan kan je... daging pun daging lah. bak kata hubby, daging ni penaik nafsu syahwat. hakhakhak. Kalo bobot stim camne hubby?? lalalaa

bila masuk kem ni, jarang dapat whatsapp dengan hubby itew lah. sian kat dia.. :( semalam pukul 1900 dia msg..

hubby : bobot
             bobot
             bobot
             itew rindu kat bobot
             rindu nak manja2

aku      : yer sayang
              bobot tau
              bobot dapat rasa tadi masa hubby whatsapp call

aku pun rindu dia jugak, rindu dia sangat2. rindu nak makan kek dia. huhu.. dulu masa dia duduk sini tiap-tiap minggu dia buat kek pastu bagi kat aku.

Hubby

"jauh bukanlah jarak, biarpun jauh,. dikau tetap dalam ingatan"


oopss jiwang plak. kbai hakhakhak

kene incharge absailing plak.. chow cincau guys.,. #hubby,bobottakkuad #muahciked

13 ulasan:

  1. x sweet pon... ini x sweet... hak hak hak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha..kalo nak sweet hubby hapdated lah..ni sweat..ketiak dh basah dah duduk bawah panas ni!

      Padam
  2. Angin lalu nyanyi lagu rindu
    Resah di kalbu kian syahdu
    Air wajahmu gambaran sejuta pilu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahah lagu tu aq nyanyi masa form3 nov. Masa buat backdrop dgn member2 dkt sek.. :P

      Padam
  3. ni apa kes ni??weekend ni balik rumah suami =P

    BalasPadam
  4. nanti ada masa pergilah jumpa..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha jom.nk jumpa laki seksi gak.ehhh..larii

      Padam
  5. untunglah bobot dah berhasben. Nikah kat mana ni? ahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha nikah kat siam.. songkran eh haha

      Padam
  6. Abg sekar mmg gitu org nye.... serius dgn kerje.... tp klu lepak ke pe.... pening kple nk lyn.... pelik2 pon ade..... hahaha

    BalasPadam