Ahad, 6 September 2015

Ucapan Selamat yang dah banyak kuTinggalkan

selamat hari pekerja (Mei)

Selamat Berpuasa (Jun)

Selamat Hari Raya (Julai)

Selamat Hari Kebangsaan (Ogos)

Selamat buat semua. Ececeh. Maaflah, dah lama sangat tak bukak blog. dah bersarang bersawang berhabuk dah semua ada.

Aku baru usha-usha blog yang ada dalam friendlist ni, ramai jugak yang dah lama tak hapdate. ada jugak yang setia mencoretkan kisah-kisah di dalamnya.

Nu'man kemain dengan dengan Abam Dollah.. p/s ni Coach Dollah Salleh yang baru letak jawatan tu ke?

freaklikeusFI- aku akan dengar lagu-lagu fav kau bro. just nak faham citarasa orang lain.

Mr Dominic Unknown - Selamat bermula semester baru, studi leklok. best lah dapat cuci mata tengok budak-budak baru nak up.


kalau korang rajin YTwalking (youtubelah) ada sape-sape tah penah tengok Mark E Miller dengan BF dye Ethan




diorg ni kapel since 2013. like me dan En.BF. diorg pun jarak jauh gak. tapi every weekend akan spent masa bersama. diorang buat macam-macam aktiviti. Games, Adventures, QnA


so bagi korang yang nak try kapel PJJ. hah, boleh dapatkan pedoman daripada depa. haha Pedoman lah siak. LULZ


oklah, bak kata mark...


See ya..luv ya.,byeeeeeee


p/s Love u Hubby Bunny sugarplum yummy yummy yummmm

20 ulasan:

  1. mn nama itew... patotnya yang paling utama.. ini x adil...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe update dulu baru nama kat atas.hakhakhak.oklah nak mandi.berpeloh2 main dumbell.luv yaaaa hubby mucuk muachelottt

      Padam
  2. Dollah Salleh ko leh amik .. takmo .. kehkeh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ewww memilih. Dia pandai mengelecek bola tau

      Padam
  3. Huhuhu...banyak nyer wish kan...

    p/s: Amir pun gemar, Mark and Ethan tu...by the way, Amir pernah buat post gak kat blog Amir pasal depa nie dalam My Top 5 list PLU vlogger....;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tu lah.mesti ada yg buat review pasal diorg kan.hehe

      Padam
  4. HAHAHA ! Welcome back ! Ingatkan dah tak nak update blog dah.
    Kirim salam kat buah hati tu haaa. Rindu pulak nak tengok u guys bersweet2an di alam blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. en.Bf bz lately. Xde masa nak beronline. Nnti i smpaikanlah salam cintaku padanya.haha

      Padam
  5. Amboi lama nya cuti bersalin.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaa.. tu lah xde org jaga. Berpantang sorang2. Tu yg lama cuti.lulzzz

      Padam
  6. Ucapan untuk wings angel..

    "Selamat kembali berblogging".

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tq kamen... ucapan utk kamen

      "Good morning good morning, u know why? Bcoz everday is a great day" hehehee

      Padam
  7. aku ada follow or subcribe channel diaowg...skrg diaowg duk skali dah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aq pun follow n subcribe dah. Yang best. Diorg chat bilik sendiri. Buat meja sendiri. Bz nye sama2 buat.sama2 dpt rasa letih penat haha

      Padam
  8. Minat gilos dgn dorang kt atas tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan.. aku pun minat gak. Xabes tgk lagi vid2 diorg

      Padam
  9. Welcome back... And citarasa aku sangat biasa-biasa jer. Huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe cikgu nye citarasa ada kelass

      Padam
    2. Hehe cikgu nye citarasa ada kelass

      Padam