Jumaat, 17 Mei 2013

U torrent

Assalamualaikum..



Abang : adik, hujung minggu ni nak tengok movie ape?

Aku    : tak kisah abang, adik ikut je..

Abang : ada satu muvie ni, abang tengok review macam best.. tapi adik kene donlod lah

Aku    : boleh...abang bg link..

Abang : ade u torrent x? 

Aku   : xde r plak

Abang.. : install tu U torrent pastu abang bg link movie kat email..

Aku  : baik boss..


               Hampir 4 bulan aku kapel dengan my sweetheart ni, dia sesekali tak pernah pentingkan diri dia.. Setiap perbuatan dia buatkan aku selesa bersama.. sebab tu aku sayang dia ketat-keta .. hehehe.. Kalau aku tak tahu something pasal sofware.. dia guide.. hari itu pasal nak convert word ke PDF je pon.. aku tak tau.. dia yang ajar.. semalam dah donlod U Torrent tapi slow nak MAMP** haha.. aku mengadu kat dia...

             Kesian my love kene dengar masalah aku semalam.. masalah dengan kerja.. aku nie jenis suka berlengah.. minggu depan dah nak kene antaq research.. hari ni baru terkial-kial nak buat.. adoyai..Encik BF suruh mula taip research tu.. tapi apa yang aku buat zzzzzzzz... hehe.. arghh.. kenapa aku malas sangat ni.. Kalau Encik Bf ade kat sebelah ni baru ada semangat nak buat keje.. tetiba... haha..

u can do it.. do ur research now!!!






13 ulasan:

  1. weh budak kecik...kalau piyot ada kat sebelah ko...ko bukan lagi semangat nak taip research tapi ko semangat nak manja adalah hahaha

    BalasPadam
  2. haha... kan? dok landing2 kat tummy aku lagi ada la...

    BalasPadam
  3. bluerk.. Patrick... ADE AKU KESAH?? hehehe... biar r nak manja2 ngn Encik BF.. hehe.. pat nak ke?? lalala

    Honey : aip.. tummy tu time nak makan je, baru landing kat tummy sayang.. kalau nak wat keje, lepak kat ketiak sayang.. lalala.. lariii

    BalasPadam
    Balasan
    1. ssshhhhhh.... nanti pecah rahsia kita.

      Padam
  4. amboiii...mmg btul lar TLP..
    mamat ni duk sblah en.bf dia,mmg xingt dh research ke apa benda..
    haha

    BalasPadam
  5. kalau sayang menayangi antara satu samalain begitu cara nya seperti atas ,amboi bertapa baik mr bf dengan sabar mengajar download u torrent ,sebab itu lagi sayang lah .aduh romantik de amore he he

    BalasPadam
  6. kat my hubby a.k.a sweetheart a.k.a my love.. huhui.. muahhh

    BalasPadam
  7. oh..yer ker? tak tao pon....
    *buat muka bingung...

    BalasPadam
  8. Ur my hubby..my one and only hubby

    BalasPadam