Selasa, 14 Mei 2013

14.05.13

TARIKH...

Ada apa dengan tarikh??

Bagi segelintir orang, Tarikh penting dalam kehidupan mereka.. Dan bagi sesetengah yang lain.. hidup mereka berlalu tanpa menghiraukan tarikh-tarikh yang berlalu...

tapi..

pada aku..

Aku amat menghargai tarikh yang bermakna dalam hidup aku.. tarikh yang mana akan menjadi kenangan selamanya.. Kenangan aku dan dia bersama..

14 Januari.. itulah permulaan bagi sebuah hubungan yang lebih serius..

ku kirimkan sebuah komik dan sehelai seluar untuk buah hati aku.. (naseb baik dia dapat) haha..

14 Februari.. bermula bibit2 cinta kami

14 Mac.. bunga bunga cinta berkembang

14 April.. Encik Bf mintak gwiyomi... dengan gigih aku buatkan video gwiyomi untuk dia.. bila tengok balek.. angker siot gwiyomi aku.. arghhh.. malu syall hehe

14 Mei.. Encik Bf mintak sambungan Hikayat Pengembaraan Satria ke Alam Magika... adoyai.. nak kene cari klimaks cerita yang menarik nie.. hehe..

Aku bahagia dengan dia..

terima kasih kepada MAXSUKKKSS yang dah menjadi penghubung cinta kami.. dan kini kami tidak lagi menggunakan perkhidmatan anda.. yeahhh.

Kini kami ada

NEW DIGI EASY PREPAID.. call buddyz dan SMS free je bro.. haha.. line pon so far ok..

sayang.. jom jadikan hubungan ini longlasting yer...

i love u so much honey..

muahhh

4 ulasan:

  1. nak 'long-lasting' macam mana tu yer? hehe

    BalasPadam
  2. hehe, just be ur self and listen... haha.. kan honey kan..

    BalasPadam
  3. muahhhxx sayang abang 150 juta kali.. ahaksss

    BalasPadam