Isnin, 13 Mei 2013

pink yawllss :))



Assalamualaikum....

alhamdullilah, diberikan kekuatan untuk aku terus hidup hari ini.. di dalam bulan Rejab yang mujarabb... menghitung detik lagi dua bulan ke Ramadhan Al Mubarak..

Selasa minggu lepas, abang Haidhar whatsapp aku...suruh amek barang.. My honey post kan barang ke opis abang Haidhar... 

*psst... Abang Haidhar ini abang aku... nak kenal dengan dia x? roger2 lah aku nanti k.. hehe...

My honey kirimkan sehelai baju kemeja warna Pink.. sehelai Tshirt kapel.. dan Tie warna Pink.. hehe.. My honey suruh aku pakai baju kemeja dan Tie ni masa konvo nanti....

Awww.. pinkkk uaallsss.. hehee.. ok pe..nampak jambu kan kan kan..

Aku : Honey, adik ni dah r gelap, pakai plak baju pink

Honey : ala, xpe lah.. orang gelap pakai pink nampak macho.. lalalala..

Aku : Kpine apple cheese tart... 

hehe.. tapi sejujurnya..aku suka bercampur terharu.. hadiah konvo in advance yang aku dapat.. thanx my honey.. 

cinta tak mengharapkan sesuatu yang lebih
selagi kau ada disisi, itu sudah cukup bagiku



13 ulasan:

  1. aehhhhhhh.... my hubby ni bangun sahur ke bangun update blog?? lalala~

    BalasPadam
  2. Hahaha pinky yaw..korang memang rock haha

    BalasPadam
  3. honey : bangun sahur nyambil2 menghapdate ler.hehe

    pat : rock jiwang kot main warna pink

    BalasPadam
  4. my hubby nak buka ape mlm ni? buka sluo eh? please...please..... lalala~

    BalasPadam
  5. oit..kalau nk sweet sangat,please jgn update..
    serious aku jelessss..
    haha..

    *weih,kau xnk kenal kn aku dgn abg haidhar ke??
    #ehh..
    hehe

    BalasPadam
  6. mie : kalo xhapdate, bersarang ler blog aq nie.. haha..

    nak kenal ke? ni no dye.. 013-234 tekan2 sampai dapat hehe :)

    BalasPadam
  7. wahh..nak kenal gak r ngn ''abang haidhar''..hahaha

    BalasPadam
  8. speak of the devil! abang haidar dah munculllllll!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  9. lariiii la..bukan jauh pun...hahaha

    BalasPadam
  10. Singapura, johor bahru,
    Pura2, tak tahu!

    =p

    BalasPadam