Sabtu, 9 November 2013

Pemberian Dari Hati

Assalamualaikum

aku dah tua.. the end..

          hehe.. rasa dah tua dah skang.. Alhamdulillah, aku dah ada kerja yang baik, dan bila dah ada kerja, mesti ada tanggungjawab yang perlu digalas. Macam-macam yang aku nak capai bila aku dah start kerja.. aku nak beli rumah, nak beli kereta, nak sambung Master. dan yang paling xcited sekali, nak jumpa En.Hubby.. adoyai.. bila lah dapat jumpa hubby itew ni kan..


      Aku dan En. Hubby ada janji nak bagi sesuatu.. Benda yang dari dulu, aku main tarik tali dengan En.Hubby.. Benda yang aku plan dari dulu nak dapatkannya.. dan bila kapel dengan En.Hubby, keinginan ni semakin kuat ingin memiliki sesuatu yang baru..


3 November 

Hubby : Mal, Abang ada kat Lowyat ni, Abang beli benda tu yer..

Aku    : Aeh, tak payahlah..ti kita jumpa nanti, kita beli lah sesama benda tu..

Hubby  : Alah.. untuk Bufday Mal, abang nak bagi gak sesuatu sebagai hadiah

Aku     : Hmmmmm... Takmo lah.. (padahal dalam hati 3:) )



6 November

Hubby  : Mal, abang dah poskan dah barang tu

Aku    : Yeke.. hehehe.. thanx sayang..


7 November

Kakak Kerani   : Nah, ada bungkusan untuk kau.. ko beli ape nie? Aura White ek??

Aku   : Kak, saya tau ler saya ni hitam.. hitam2 si tampuk manggis.. 
           walaupun hitam ada laki nak tau.. haha (tu aku cakap dalam hati je )



korang ingat tak pasal entri hantaran.. kalau nak tak ingat, cuba klik sini

so kira nya ini ialah kemuncak hantarannya... nak tau x barang tu barang pe??

hehehe





Terima kasih Hubby, bagi saya hadiah bufday yang best giler ni..


Angah bagi kek, achik bagi baju, acu bagi bookmark, mak bagi tonik, ayah bagi fulus... hehe... Hubby bagi







Alhamdulillah....


20 November ti itew balas hadiah untuk awak plak yer.. hehe...

terima kasih Hubby.. saya hargainya... :)

6 ulasan:

  1. gediknyer die... melanton2...

    BalasPadam
    Balasan
    1. erk...mana ada seyh.. itew gedik berkala ok.. terkawal.. lalala :P

      Padam
  2. untung la dpt byk hadiah......=)...tht means ramai org syg ko.....so hargailah org2 yg syg ko....

    BalasPadam
  3. bobot... ur hubby nk hadiah lg.. lalala

    BalasPadam