Ahad, 3 November 2013

November Yang Dinanti

Assalamualaikum

November 2010

           Time ni, bufday aku jatuh pada musim banjir... kawasan taman aku jadi macam pulau.. bekalan makan terputus, exam terpaksa ditanggughkan.. rumah-rumah junior ditenggelami air.. pergh... memang pengalaman baru lah tyme tu.. housemate aku plak takde keja.. duk kumpul ramai-ramai.. buat video nyanyi lagi hepi bufday.. then post kat fb aku.. pergh.. tyme tu terharu.. walaupun depa ni kuat menganjing..tapi tak sangka depa buatkan gak sesuatu sempena bufday aku..huhu..

November 2011

          Tyme ni rasanya aku tak dapat balik sambut raya haji dengan family, sebab nak travel KEDAH-MELAKA-KEDAH tu jauh oooo, makan masa 10jam dalam bas, mau kematu punggung ni.. tak tau buat ape..so aku pakat dengan member aku.. kiteorang plan nak buat rendang daging dan pulut kuning.. kononnya nye lah.. haha.. pi lah pasar besaq Al-Bukhary kat langgaq tu, cari bahan nak buat rendang dan pulut... balik rumah, masak.. dah pulun2 masak ni, baru perasan. SANTAN tak beli... ceyt... akhirnya, makan pulut tak de santan ler.. tak berlomak ler santan den.. huhuhui....sedeyyyyy.. T_T

November 2012

              Seawal perkenalan bermula dari fesbuk..masa tu aku down giler.. aku bukak fesbuk dan niat saje nak cari member borak-borak... bila aku ada masalah, aku akan buat kepala gila-gila.. bila ada orang PM aku, aku suka merepek meraban bila chat dengan orang.. mana tak layan, terus block aku.. so tinggal budak-budak yang sanggup layan aku lah.. iaitu ada 2 orang je tyme tu.. Encik Hubby dan Brader Myvi.. haha.. siap buat group chat dulu.. hehe.. merepek meraban..last2 aku jugak yang jadi subjek untuk dikenakan.. ceyhhh..

  November 2013

            Yeah, dah setahun aku kenal ngn hubby.. Awal perkenalan ber'aku-kau'.. pastu jadi abang-adik.. pada 14 hb Jan, jadi kapel.. haha.. rasa nya kalau kawen, dah beranak pinak agak nye aku ni.. choiii haha.. Hubby oo Hubby.. itew nak adiah besaqqq punye boleh x?? pelis pelis pelis.. haha.. antaq by hand ek.. takmo pos laju.. zaman skang tak main dah pos laju nie.. hhehe..

         Terima kasih En.Hubby, sebab selalu bersama saya.. dalam susah senang saya.. sedia melayan saya tyme saya moody.. Terima kasih gak sebab selalu buli dan menyeksa batin saya.. haha.. kalau korang nak tau, berkapel dengan Piyot Riyot ni bukan senang... nak handle mamat ni kene banyak bersabau.. tapi akhirnya memang aku yakin, dye memang sayangkan aku seadanya..

dan aku selalu ingat kata-kata dye

                                       "Cinta itu bukan milik  kita, TAPI, kita berhak merasainya"

9 ulasan:

  1. Happy birthday Qemal, many more returns of the day and may god bless you always :)

    BalasPadam
  2. alooooo..patrick komen dulu.... huhu... ini tidak adil tidak adik bg ku...

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhui...hubby itew lambat.. salu dye komen dulu.. hukhukhuk... T_T

      Padam
    2. tak kire... ulang semula... ulang balikkkkkkkk...

      Padam
    3. mr wing angel, please help me to delete all my comments in your block. thanks.

      Padam
    4. JAZZLEE...blog ke block?? Block da lain maksud da.hahaha

      Padam
  3. kim salam kat brader myvi tu.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. hurmmm.. emmm... erkkkk.... huhu.... aehhhhh.... haaaaaa.....

      Padam