Isnin, 18 Mac 2013

GiGa, MeGa, TeRRa Miss You


ehem..ehem.. agak-agak Encik Bf boleh habiskan kek ni tak? lala


Assalamulaikum..

Pagi nie sangat bz dengan kerja.. kene buat report segera..nak setelkan hal2 tertangguh sebelum cuti rehat seminggu..dengan tak prepare ape-ape untuk interview.hukhuk..sian En.Bf saya.. dapat whatsapp dengan dia sat sat je.. thanx abang sebab paham dengan keje adik.. 

Bila whatsapp dengan Encik Bf mesti datang satu perasaan rindu kat dye..padahal kami selalu berhubung.. dan setiap whatsapp mesti ada perkataan 

aku : abang..miss u

Abang : Miss U too..muahhh

kemudian teringat kek tiramisu yang aku tengok kat iklan lama dulu.. dengan tak sengaja aku type.. 

"abang.. ti adik belanja abang makan kek Terra Miss You ye..."

pelisss abang, adik nak belanja abang TerramissU Secret Recipe..lalala

hehe..mal ni bersungguh2..nanti gemoklah abang..makan benda2 manis jer..

bio ler..dah nekad..satu kek besaq abang kene abiskan..yeahhh Terra Miss YOU

bluerkkkkk 

:p

#abang gemuk ke kurus ke.. yang adik sayang bukan fizikal.. tapi keikhlasan hati yang terima adik seadanya..

Setiap orang ada kehendak masing-masing.. 

tapi tolong lah terima seadanya.. kerana kecantikan luaran akan pudar.. yang kekal selamanya adalah kecantikan dalaman..hati yang ikhlas

5 ulasan:

  1. xmao gemok.. xmao gemok... bluerkkkk!!!

    BalasPadam
  2. haha.. ok xnak gemok xpe..pipi tembam peliss hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. aaaeeeehhhhhhh??? tak tembam la.. huhu...

      Padam
  3. alolo.. ok lah BF adik x tembam... Encik Bf macho meltingggg

    BalasPadam
    Balasan
    1. bluerkkkkk... cair....di mulut. hehehe

      Padam