Ahad, 22 September 2013

Edisi Karoks dengan Hubby Itew

Assalamulaikum

Lepas dah 4hari berkursus, malam tadi dapat bergayut lama skit dengan My Hubby... lepas rindu kat My Hubby...Macam-macam yang kami borakkan.. dari soal kerja sampai soal politik cewahh.. (macam nak bertanding jawatan dalam umno plak kan? ) haha..

tiba-tiba My Hubby senyap

Aku : Hello.. hello...helloo

Tiada sahutan..

Aku bukak blog, dan terus nyanyi yang My Hubby tukarkan untuk kami nyanyikan.. I Love U by Piyot Riyot

aku nyanyikan untuk My Hubby.. walaupun suara tak sedap, tapi aku balun jugak lagu tu... Alang-alang dah nyanyikan..so aku bukak youtube.. nyanyi lagu pebret My Hubby nie..

D.Gray man  - Tsunaida te ni Kiss wo

citer anime pasal seorang lelaki ni bunuh orang jahat tapi dye tak sedar dye pon ada orang jahat dalam kumpulan tu.. hehe.. nak tau lebih, kene tanya My Hubby lah yer...

kemudian terus ke lagu-lagu jiwang 90an

Rindu Serindunya by Spoon

Bogenvilla by Spring

Dalam Gerimis by Visa

Dari Tirai kamar by Exist

Dua Insan by Ezad dan Eva

Kau Mawarku by 2by2 dan Siti

dan untuk lagu penutup

Dekat Padamu by Yusri


ce play dan dengaq ye.. hehe


Ye sayang.. Honey akan sentiasa dekat dengan Hubby..Heheh

Saya sayang Incik Botaff sangat-sangat..walaupun abang suka menyakat, tapi sayang dan kasih ini takkan berubah.. muahhhhhh

*nak pikir topik apa untuk dibawa dalam entri couple kami nanti.. sape-sape ada idea, sila lontarkan idea anda. hehe

16 ulasan:

  1. ceyt... die bgtao org len..
    tsk
    eloooo... assalamualaikum... ur hubby suh pk sendiri ok...

    *bobot suka nyanyi lagu jiwang... pasni panggil die jibot.. jiwang + bobot...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ello waalaikumsalam.. haha.. itew tanya pendapat je lah...

      jibot pon boleyh.. hahha...

      kasi cium dulu 100x hahaa

      Padam
  2. Salam petang Wing Angel.
    time free sikit nih , curik jap masa ngan koo.
    bcose awak mudah "expressing idea". Aku ada kemuskilan agak provok tapi aku caye ko open minded person.

    persoalan 1.
    aku walpun gay aku tak lembut tapi specis keras cam lelaki tulen. Aku slalu
    hide identity aku sebagai gay. 2 ari lepas aku p shopping kat Megamal komplek. sorang mamat ensem asik pandang aku jeee, pendek cite, kita gi minum dan ringan2 jee. persoalannya adakah orang lain boleh kesan kita sbgai gay walaupun kita sudah berusaha utk berlagak normal. apakah kita ada body language yg menceritakn segalanya pada pandangan seorang lelaki yang juga gay.

    persoalan ke2

    apsal kebanyakan gay hanya berani tunjuk tubuh badan w/out face. mungkin tak confident ngan diri sendiri atau takut atas sebab tertentu. kesimpulannya mungkin golongan gay pengecut. ahaks ahaks. funnyeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. persoalan 1 : dia pandang ko then ko bg respon x? kalo ko bg respon maksudnye ko mengiakan anggapan dye yg ko gay.. depa kata plu ada gaydar.. tapi pada aq lebih kepada kaedah cuba jaya ke.. kalau plu tu usha2 ko tapi ko xde respon, benda ni takkan jadi kan?? hehe..

      persoalan ke dua : PLU yang tak tunjuk muka ni sebab dye adapt dengan suasana masyarakat sekarang.. kalo ko tinggal kat tempat omputeh boleh r ko bagi tau yang kau tu gay kan.. tapi kalo kat msia ni, ko tunjuk muka ko sekejap, pastu berlari jiran mak kau datang rumah cakap yang kau ni gay..kau nak mcm tu? hehe

      tp ni pendapat aku je... aku tak menyebelah sesapa pon hehe

      Padam
    2. suka jwpn adik abg neh..
      ada kematangan disitu..

      Padam
    3. hehe.. mekasih.. yesssss.. saya dah matang... tetiber.. hehe

      Padam
  3. Jazlee, u wat me hideous & excited to no mo about U.
    Wing angel, luk his eyes, so btiful & no wonderlah mans like him.

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha ko konpem ke mamat tu bebas HIV?

      Padam
    2. ok.. kawen nanti jemput taw.. ti aku mai ngn En. Fallen Angel.. hehe

      Padam
  4. Jazzlee jum kita jumpa
    aku frm SP anytime
    1 hr to penang

    BalasPadam
    Balasan
    1. tudia blog aku jadi tempat carik jodoh.. haha :P

      Padam