Selasa, 20 Ogos 2013

Bila aku mem'parody'kan lagu :P

Assalamualaikum

Sejak my Incik Botaf ni demam dia makin sweet.. rajinnya dia update blog dan sanggup plak poskan barang tu walaupun sebelum ni dia mengadu tempat pos tu jauh..

Semalam my Incik Botaf request untuk menjadi orang terakhir yang mendampingiku..

Hubby : Mal, biarkan abang jadi orang terakhir yang kapel dengan mal

Aku : (menahan muka yang merah) erkk.. kalau macam tu hubby kena jaga adik elok-elok lah :P


oleh kerana my Incik Botaf ni sweet sangat.. so malam ni aku dengan berbesar hati merosakkan lagi Tegar untuk dihadiahkan kepada my Incik Botaf.. yang berjudul 'Aku yang dulu bukanlah yang sekarang'

sayang banget sama kamu (kok bisa ngomong indo ya) hehe.. peace :D



dan sekarang terima lah parody lagu Tegar ni 



Aku yang dulu bukanlah yang sekarang
Dulu ditendang sekarang ku disayang
Dulu dulu dulu ku menderita
Sekarang aku bahagia

Cita-citaku ingin bersama dia 
Dulu ku susah sekarang alhamdulillah
Bersyukurlah pada Yang Maha Kuasa
Memberi jalan untukku semua

Hidupku dulunya mencari ilmu
berjauhan dengan orang kesayangan
Mengejar cita-cita paling mulia
Membantu keluarga di rumah

Si Dia duduk di tengah bandar
Terpaksa ku berwassap call saja
Tetapi aku tak berputus asa
Pasti berjumpa kelak dengannya

Sekarang ku sudah bisa kerja
Hidup ku harus mencari nafkah
Paling bisa bantu dengan penuh cinta
Cinta yang penuh warna

Aku yang dulu bukanlah yang sekarang
Dulu ditendang sekarang ku disayang
Dulu dulu dulu ku menderita
Sekarang aku bahagia

Cita-citaku menjadi BF dia oiii
Dulu ku susah sekarang alhamdulillah
Bersyukurlah kerana ada masa

semoga ohh semoga kita  akan bersama


Rosak ler lagu kawan ni.. huhui.. 

8 ulasan:

  1. Balasan
    1. bluerkk.. dah nyanyi kat telinga dah.. huhui

      Padam
  2. assalamulaikum wing angel wahhhhhhhh so sweet bila wing angel hantar lagu kepada en botaf mesti punya demam dier kebah la la tu . bila dengar suara wing angel tu he he. wing angel mesti lidah kelu dan seronok hati ana yang punya bila en botaf menyatakan biarlah abang menjadi orang yang terakhir kapel dengan mal ha ha













    BalasPadam
  3. Omo....wodhecare....lagu aper ni......aiyoyo....

    BalasPadam
  4. Wah...siap tukar bbrp lirik dlm lagu asal tu? Baru perasan bila tgk kenapa ada line yg berwarna merah & hitam. Ada potensi jd penulis lirik lagu ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha, bab merosakkan lagu meh bagi kat aku.. hehe.. tak der r bro.. sekadar meluahkan ape yang aku rasa je

      Padam