Sabtu, 12 April 2014

Aussie katanya


Assalamualaikum...

Bulan lepas aku dapat bungkusan dari En.BF.. aku dah start minum auramen dan glutaking.. tengok r nanti putih melepak r aku pasni.. hihi.. dapat je bungkusan tu terus aku call En.BF..

Aku : Hubby... terima kasih sayang!!! dah dapat dah parcel tu. Adik bukak sekarang yer...

Hubby : gedik.. bukak je lah..

Aku :  wahhhh.. yang berat ni rupanya Auramen.. aritu kata nak bagi glutaking jer.. ni siap ada spiderman,               casing note 3.. wahhhh... terima kasih sayang.. Bobot sayang Hubby..

Hubby : tu je ke? ada lagi kan? cuba cari kat dalam timbunan tisu tu... 

Aku : aehhh.. ade lagi? takde pun... dah carik dah.. 

Hubby : hmm takpe lah.. bobot dah terbuang kot...

Aku : ish.. Bobot dah carilah... takde ape2 pon..


SEMALAM




Aku : hubby....... ehem2...





tadaaaaaa.. hihi.. dah jumpa. dak achik jumpa masa tengah kemas bilik...

Hubby : kan.. kalau cari betul-betul mesti jumpa.. ceyhhh.. lepas tu cakap hubby tak bagi...

Aku : alorhhhhh sori sayangku Hubby mucuk masham... muahhhh.. Love u Hubby Bunny..


Thanx 4 the Koala.. tak dapat pi Aussie pon tak pe lah... janji dapat cenderahati...hakhakhak.. Bobot hargai segala pengorbanan Hubby. Tak tahu dah berapa juta kali cakap terima kasih dan perkataan sayang.. tapi tak pernah jemu dan bosan bila mengucapkannya....



 I LOVE U PiYOt ... sayang sangat-sangat.


7 ulasan:

  1. muahhhh.. love u syg... muach!

    BalasPadam
    Balasan
    1. love u a lot sayang..

      kau ada di kala ku suka
      dikala ku duka..

      muahhhhhh..

      Padam
    2. huh... gedik... dah kata ada dlm box tu, tp degil. nak dgr ckp die jerk.. cari mls... bluerkkkkk...

      Padam
    3. hehe..bobot carik guna idung..hihi..muaaahhh

      Padam
  2. Balasan
    1. kid, nak isap2 jari gak... hak hak hak

      Padam
    2. nak isap gak..hahaha..larii nyorok bawah ketiak hubby

      Padam