Selasa, 14 Januari 2014

Masanya sudah tiba

Assalamualaikum



Masa yang dah dinanti telah tiba... yeahh... pejam celik akhirnya.. usia hubungan kiteorang sudah setahun.. Sekejap je masa berlalu.. Masa mula-mula dulu, aku perhatikan je si Fallen Angel kat fesbuk, tapi hari ini, dia adalah sebahagian daripada hidup aku. Apa yang aku buat sekarang, semua nya terkait dengan dia, pelik kan? tapi tu lah hakikatnya.. Aku sayang dia..

Mula-mula dulu, Dia selalu call aku guna maxis.. sejam untuk RM1.. setiap malam dye call aku sejam.. kiteorang borak pasal life dye kat kl.. apa yang dia buat, apa yang dia makan, apa yang dia pakai..tapi bila maxis buat hal dan akhirnya, kami pakai DIGI.. Bila dah pakai DIGI syok sikit, boleh call anytime.. kan ada Easy Prepaid..add je dia dalam buddyz dan gayut r sampai terlelap.. hehe..

Mula-mula dulu, aku tak yakin dengan hubungan jarak jauh ni, tapi aku cuba jugak kapel dengan Fallen Angel.. yelah, setiap orang mesti nak jumpa orang yang dia sayangkan.. tapi sekarang, aku dah ok sikit, aku kene faham lah situasi kan.. tapi Fallen Angel pandai amek hati aku. Dia mintak alamat umah aku, dan dia poskan barang.. Barang pertama aku dapat baju tanpa lengan dengan pendrive 16gig.. dan pendrive tu berisi ehem2.. haha..dan aku balas balik.. kalau nak tengok aku bagi ape? sila klik sini

Mula-mula kerja, aku jauh dengan famili.. selalu teringat kan famili.. Nasib baik Fallen Angel menemankan setiap malam ku.. Abang, adik akan sentiasa ingat semua kenangan ni.. Sayang adik pada abang takkan berubah.. seringkali malamku dihiasi mimpi indah bersama dia.. walau tak pernah bersua, tapi dalam mimpi bertemua jua.. rasa macam taknak bangun dari mimpi tu..hehe

Fallen Angel kreatif sangat, dia pandai melukis, pandai buat Khat, pandai buat poster, pandai menyanyi.. korang pon mesti dah tengok kan lagu-lagu yang diubah.. 150juta kali, I love U, twinkle2, lagu barney n fren, hehe.. kalau ada gitar ni best gak kan hubby.. haha.. demand pulop.. hehe

setahun telah kita berjaya tempuhi nye Hubby.. masih panjang lagi perjalanan kita.. bekalan yang Honey bawak meniti hari-hari seterusnya adalah rasa kasih dan sayang kepada hubby.. Honey tak baik tapi Insha Allah kita sama-sama berubah.. macam hubby selalu tulis,

                            "cinta itu bukan milik kita, tapi kita berhak merasanya"

10 ulasan:

  1. omomomomo... sweetnyee bobot... slmt ulang tahun syg...

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat ulang tahun sayangku.. i love u so much

      Padam
  2. wahhh! tahniah tahniah! Haha, tapi serius, ape ade dalam pendrive tu? Aku syak benda tak elok. hahahaha. :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe.. thanx confused boy.... haha benda2 yang elok je... movie2 plu.. hehe

      Padam
  3. happy anniversary.. kira aku tak terlambat lar kan?? ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak lambat lah mie.. cuma lewat 1 bulan je.. haahaha.. thanx mie

      Padam