Isnin, 8 April 2013

Baucer Buku dan sebuah Kesetiaan

Assalamualaikum

Abang : adik..arini hari redeem voucher..

Aku : aehhh.. dah taw ke abang nak redeem ape??

Abang : abang nak redeem voucher hadiah ari tu ngn baucer buku


Bf saya ni memang gigih.. dia sanggup pi bandaraya nak tebus voucher tu.. kadang-kadang aku terfikir.. kan best kalau dapat temankan dia pi shopping barang-barang yang dia nak..

Abang : Adik, tokey kedai tu tah ape2 tah.. abang jadi blur.. ingat leyh beli kasut tu pakai Voucher. tapi 
             kira harga lain plak..

Bila BF saya call je..saya automatikli xcited.. even hubungan ni nak menginjak ke 3 bulan kan.. macam2 yang kami share.. every moment walaupun jauh.. tapi dia tetap dekat di hati saya..

Abang : adik..baucer buku tertinggal dalam beg... 

Aku : Issh bf saya ni.. awat leh lupa..

Macam mana dia tak lupa..dok bergayut dengan aku je sambil jalan-jalan sambil tengok2 kedai buku.. haih.. nape awak ni comel sangat yer Encik Bf...hehe.. tapi bila dengaq Encik Bf gelak.. xjadi nak marah.. gelak Macho... yummy.. abang.. dah sedia belum??

#sayang.. adik dah sedia untuk menghadapi semuanya bersama.. Sebuah Kesetiaan untuk orang yang menghargai.. that u abang.. thanx for loving me
#wechat xleyh install yeahh...

3 ulasan:

  1. Hadoiii..berpinauu matooo.nk.bacooo..sekejap.. cpt install weechat

    Leh PTT....hello
    Hello....

    BalasPadam